Uw specialist in Den Helder voor (pvc)vloeren, tapijt en gordijnen

Bent u in Den Helder op zoek naar een mooie houten vloer voor in uw nieuwe woning? En wilt u ook nieuwe gordijnen en tapijt aanschaffen? Zoek dan niet langer verder. Bij Vloercorrect bent u aan het juiste adres voor alle soorten vloeren, gordijnen en tapijt. Heeft u een laminaatvloer in gedachten? Een gietvloer? Of zoekt u toch naar PVC vloeren? Bij ons vindt u het allemaal. Neem een kijkje bij ons brede aanbod vanuit Den Helder!

Wat kunnen wij in Den Helder voor u betekenen?

Vloercorrect is al sinds 2010 actief in het leveren en leggen van allerlei soorten vloeren. U kunt bij ons vanuit Den Helder terecht voor uw nieuwe laminaat vloer, een houten vloer, PVC vloeren, maar ook voor vinyl en gietvloeren. Hierdoor kunnen wij u voor elke situatie een oplossing bieden. Bent u op zoek naar gordijnen? Wij bieden ook diverse raamstofferingen aan. U kunt bij ons terecht voor rolgordijnen, vouwgordijnen en vitrage. Al onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Gaat het u niet lukken om vanuit Den Helder naar onze winkel te komen? Geen probleem. Wij komen ook graag bij u langs.

Waarom kiezen voor Vloercorrect?

Kies in Den Helder voor Vloercorrect indien u op zoek bent naar gietvloeren, tapijt of gordijnen van de beste kwaliteit. Heeft u een product naar wens gevonden?
Vooraf kunnen wij kosteloos bij u langskomen om de juiste maten in te meten.
Wij leveren en leggen uw gekozen houten vloer, tapijt of PVC vloeren graag bij u thuis. U kunt ons ook inzetten voor woninginrichting, projectinrichting, egalisatie en vloeren verwijderen. Heeft u een project dat ingericht mag worden? Wij hebben al voor diverse bedrijven de inrichting verzorgd. Uw wensen staan bij ons centraal. Wij bieden u een luisterend oor, advies op maat en uitstekende service. Neem vandaag nog contact met ons op vanuit Den Helder en ontdek onze vele mogelijkheden!

Neem vrijblijvend contact op en wij komen bij u langs

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning of bedrijfspand?
Neem dan nu contact op met Vloercorrect!

Laat ons uw houten vloer, tapijt of PVC vloeren leggen

Heeft u een prachtige laminaatvloer gezien op onze website? Of kunt u niet wachten om uw nieuwe gordijnen of tapijt aan te schaffen? Neem dan snel contact met ons op en laat onze vakkundige adviseur bij u langskomen om de juiste maten in te meten.
Uw woninginrichting is bij ons in goede handen. Bel ons vandaag nog via 06-41737597, of mail naar info@vloercorrect.nl. Wij hopen u gauw in Den Helder te mogen bezoeken voor het leggen van uw gietvloer, laminaat vloer of PVC vloeren.