Uw specialist in tapijt

Bent u op zoek naar kwalitatief tapijt? Breng dan een bezoekje aan Vloercorrect. Wij leveren en leggen diverse stijlen en kleuren. Dit doen wij al sinds 2010. Wij bieden onze diensten aan voor diverse opdrachtgevers. Zo zijn wij voor particulieren dé partner in woninginrichting, maar staan we voor aannemers en bedrijven klaar voor projectinrichting. Laat ons direct weten naar welk soort tapijt u op zoek bent.

Vind bij ons uw gewenste tapijt

Heeft u specifieke wensen voor uw gewenste tapijt? Laat dit ons dan weten. Heeft u bijvoorbeeld een bepaalde kleur in gedachten? Bent u op zoek naar een variant in een bepaalde stijl? En heeft u al nagedacht of u een hoogpolige of een laagpolige variant wenst? Als u nog geen idee heeft van uw voorkeuren en alle mogelijkheden tegenwoordig, begeleiden wij u graag in onze showroom. Laat ons u meenemen in de wereld van de zachte vloeren. En ontdek gaandeweg zelf uw favoriet!

Redenen om te kiezen voor Vloercorrect

Wij wijzen u graag op enkel voordelen van onze aanpak. Zo beschikken over vele jaren ervaring in vloeren. Dit geeft aan dat zij alles weten over het selecteren en leggen van vloeren. Tegelijkertijd houden zij zich voortdurend op de hoogte over de nieuwe technieken, ontwikkelingen en materialen. Laat hen u dan ook vrijblijvend adviseren over de eigenschappen en het gebruik van verschillende tapijtsoorten. Is het voor u een vrijwel onmogelijke opgave onze showroom te bezoeken? Geen probleem! Maak in dat geval een afspraak met ons, zodat wij bij u langs kunnen komen met diverse stalen.

Voordelen van tapijt

Waarom het verstandig is voor een tapijtsoort te kiezen als vloerbedekking? Wij wijzen u graag op de voordelen ervan:

  • Comfortabel
  • Geluiddempend
  • Luxe qua uitstraling
  • Veilig qua slipgevaar
  • Gezond qua loopgemak

Bent u overtuigd? Zoek dan uw gewenste variant uit in onze showroom of op uw locatie. Zodra bekend is welk exemplaar het gaat worden, komen wij graag kosteloos uw ruimte inmeten. Zo bent u verzekerd van een perfect passend resultaat!

Neem vrijblijvend contact op en wij komen bij u langs

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning of bedrijfspand?
Neem dan nu contact op met Vloercorrect!

Haal bij ons uw gewenste tapijt

Heeft u interesse in een nieuw tapijt? Kom dan langs in onze showroom of laat ons een bezoekje brengen aan uw pand. Heeft u vragen? Bel dan naar 06-41737597 of stuur een mail naar info@vloercorrect.nl. Wij helpen u graag aan uw gewenste, aantrekkelijke en kwalitatieve tapijt!