Een gietvloer geeft uw huis meer sfeer

Bent u nog op zoek naar een prachtige vloer? Kies voor een gietvloer van Vloercorrect. Gegarandeerd meer sfeer in huis. Wij hebben ons gespecialiseerd in allerlei vloersoorten. Bij ons vindt u ook houten vloeren, laminaatvloeren en PVC vloeren. Linoleum en vinyl bevindt zich eveneens in ons uitgebreide assortiment. Kies voor onze hoogwaardige kwaliteit vloeren. Mogen wij uw gietvloer ook komen leveren en leggen? Neem dan snel contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Uw gietvloer kosteloos laten inmeten

Wist u dat u uw nieuwe gietvloer kosteloos door ons kunt laten inmeten? Onze adviseur komt graag bij u langs om te kijken wat de juiste maten voor uw vloeren zijn.
Wij luisteren naar uw wensen en kunnen u een passende oplossing bieden. Heeft u een vloer naar wens gevonden? Dan kunnen wij deze bij u thuis afleveren en indien u dit wenst ook voor u leggen. Ons bedrijf heeft ruime ervaring en levert u een gietvloer van topkwaliteit! Ontdek ons uitgebreide aanbod vandaag nog!

Stop, wij bieden u nog veel meer

Jazeker, wij hebben u nog veel meer te bieden. Wist u dat wij ook projectinrichting en woninginrichting verzorgen? Wij hebben al diverse hotels van een mooie inrichting mogen voorzien. Maak ook gebruik van onze diensten. Wij komen niet alleen bij u langs om de juiste maten van uw gietvloer in te meten, maar kunnen uw vloer ook bij u leveren en leggen. Daarbij profiteert u van de beste kwaliteit gietvloer voor in uw woning!

Neem vrijblijvend contact op en wij komen bij u langs

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning of bedrijfspand?
Neem dan nu contact op met Vloercorrect!

Benader ons vandaag nog voor uw nieuw gietvloer

Gaat u binnenkort verhuizen naar een nieuwe woning? Of kunt u niet wachten om uw oude vloer te vervangen door een van onze kwalitatief hoogwaardige vloeren? Maak dan snel een afspraak met onze adviseur, dan worden de maten van uw vloer in precisie ingemeten. Wij horen graag wat uw wensen zijn voor uw nieuwe vloer, zodat onze adviseur met u mee kan denken. Neem vandaag nog contact met ons op via 06-41737597 of mail naar info@vloercorrect.nl. Laat ons u helpen bij de keuze voor uw nieuwe vloer! Schakel onze adviseur in!