Uw specialist in gordijnen

Wilt u uw woning, bedijf of ander pand verrijken met nieuwe gordijnen? Kom dan langs bij Vloercorrect. Wij beschikken over een zeer divers assortiment. Niet alleen in soorten raamstofferingen, maar ook in kleuren, prints en stijlen. Al sinds 2010 kunnen diverse opdrachtgevers bij ons terecht voor hun gewenste raamdecoratie. Zo helpen wij particulieren met hun woninginrichting en bedrijven en aannemers met hun projectinrichting. Welke gordijnen wenst u in uw pand?

Ontdek uw mogelijkheden in gordijnen

Heeft u al een idee van welk soort gordijn u wenst? Een bepaalde kleur bijvoorbeeld? Een printje? Een soort plooi? Laat ons dat dan weten. Ga bij uzelf ook na welk soort raamdecoratie u wenst. Zo verkopen wij vouwgordijnen, rolgordijnen, maar ook vitrages. Wat u ook kunt doen, is kiezen voor meerdere lagen. Wat dacht u van dikke overgordijnen met daarachter romantische vitrage? Dit geeft een zeer luxe uitstraling. Als u nog geen idee heeft van uw wensen en voorkeuren, helpen wij u graag deze te ontdekken. Bezoek onze showroom en laat ons u meenemen in de wereld van de gordijnen!

Redenen om voor Vloercorrect te kiezen

Als u ons inschakelt voor uw raamdecoratie, dan kiest u voor een partner die kwaliteit voorop heeft staan. Wij hanteren bewezen technieken en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en materialen. Benieuwd naar ons aanbod? Bezoek dan onze Vloercorect showroom. Lukt u dit niet zomaar? Laat ons dan bij u langskomen met diverse stalen. U ziet direct welke variant u het meest aanspreekt!

Voordelen van gordijnen

Raamdecoratie biedt diverse voordelen. Wij sommen enkele graag voor u op:

  • Isolerend
  • Aantrekkelijk
  • Geluiddempend
  • Energiebesparend
  • Lichtinval bepalend

Bent u overtuigd van deze voordelen? Breng dan een bezoekje aan onze showroom of nodig ons bij u uit op locatie. Heeft u uw favoriet gevonden? Dan willen wij graag kosteloos uw raampartij inmeten, zodat uw gordijn straks perfect past!

Neem vrijblijvend contact op en wij komen bij u langs

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning of bedrijfspand?
Neem dan nu contact op met Vloercorrect!

Het is tijd voor nieuwe gordijnen

Bent u op zoek naar nieuwe gordijnen? Kom dan naar onze showroom of maak een afspraak met ons. U bereikt ons door te bellen naar 06-41737597 of stuur een e-mail naar info@vloercorrect.nl. U bent bij ons aan het juiste adres voor kwalitatieve gordijnen!