Wilt u nieuwe vloeren, gordijnen of tapijt in Petten?

U bent aan het juiste adres bij Vloercorrect voor nieuwe houten vloeren, PVC vloeren, tapijt of gordijnen in Petten. Wij leveren en leggen sinds 2010 precies die houten vloer, laminaatvloer of gietvloer die elke opdrachtgever wenst. Ook bieden we gordijnen en tapijt aan. Dit maakt van ons uw complete partner in woning- en projectinrichting. Wij horen graag wat u wenst in Petten!

Profiteer in Petten van onze verschillende diensten

Wij bieden diverse diensten aan. Natuurlijk leveren en leggen wij onder andere PVC vloeren, gordijnen en tapijt, maar dat is nog niet alles. Zo kunnen wij ook uw vloer egaliseren voordat voor een strak eindresultaat. En moet er een vloer verwijderd worden? Dan pakken wij die taak graag op, zodat wij daarna uw nieuwe houten vloer, laminaatvloer of tapijt vakkundig kunnen leggen. Kortom, wij staan bekend om het leveren van totaaloplossingen.

Weet u al welke vloeren en gordijnen u in Petten wilt?

Laat ons uw plannen voor uw woning, bedrijf of project weten. Dan houden wij rekening met uw wensen in stijl en kleur als wij u onze laminaatvloeren, gietvloeren, PVC of houten vloeren tonen. Ook als u behoefte heeft aan vinyl, linoleum of tapijt, kunnen wij u aan een passende oplossing helpen. Ook als u op zoek bent naar gordijnen, bent u bij ons aan het juiste adres. Zo treft u bij ons onder andere bijzondere vitrage, rolgordijnen en vouwgordijnen aan. Kom direct langs in onze ruime showroom!

Ontdek in Petten onze klantgerichte aanpak

Kunt u niet zomaar een bezoekje aan onze showroom brengen? Wij komen graag bij u langs. Wij nemen dan verschillende stalen mee van onze (PVC) vloeren en gordijnen. Op die manier kunt u, op uw eigen locatie en in alle rust, uw favoriete houten vloer, gietvloer, tapijt of laminaatvloer selecteren. Is er een winnaar uitgekozen? Dan komen wij kosteloos de betreffende ruimte inmeten. Zo garanderen wij u een perfect passende gietvloer, houten vloer, laminaatvloer of PVC vloer of een strak geplaatst tapijt of gordijn!

Neem vrijblijvend contact op en wij komen bij u langs

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning of bedrijfspand?
Neem dan nu contact op met Vloercorrect!

Beschik straks in Petten over uw ideale vloer, gordijn of tapijt

U ziet, dichtbij Petten vind u de beste vloeren en gordijnen. Bel 06-41737597 of stuur een e-mail naar info@vloercorrect.nl, dan zorgen wij dat u straks beschikt over uw gewenste houten vloer, gietvloer, PVC vloer, laminaatvloer, tapijt of gordijn in Petten!