Nabij Slootdorp zit uw specialist in vloeren, tapijt en gordijnen

Heeft u in Slootdorp behoefte aan nieuwe gordijnen, PVC of houten vloeren of tapijt? Vloercorrect is uw partner in woning-, bedrijf- en projectinrichting. In 2010 zijn wij begonnen met het leveren en leggen van de hoogste kwaliteit producten. Weet u al waar u naar op zoek bent? Ligt er straks in Slootdorp een nieuwe houten vloer, een laminaatvloer, een gietvloer of tapijt?

Ontdek onze allround diensten in Slootdorp

U kunt ons voor veel meer inschakelen, dan alleen voor nieuwe PVC vloeren, gordijnen of tapijt. Wij leveren namelijk totaaloplossingen. Is het nodig oude elementen te slopen, alvorens we uw nieuwe tapijt, laminaatvloer of houten vloer kunnen leggen? Dan volbrengen wij het verwijderen van de oude vloer eigenhandig. En uw nieuwe gietvloer? Die leggen wij volledig naar wens. Dit complete aanbod is te danken aan de ruime ervaring die wij hebben met het leggen vloeren. Kies ook voor een vakkundige en perfect passende oplossing!

Kies bij ons uw gewenste vloeren en gordijnen voor in Slootdorp uit

Weet u al welke vloeren u wenst in uw woning, project of bedrijf? Bij ons kunt u terecht voor laminaatvloeren, gietvloeren, PVC en houten vloeren. Ook bieden we vele varianten in linoleum, vinyl en tapijt aan. Hierdoor hebben we voor elke ruimte een geschikt exemplaar. Laat ons uw wensen in kleuren en stijlen weten. Dan helpen wij u aan de juiste variant. Zijn het nieuwe gordijnen waar u naar op zoek bent? Wij verkopen bijzondere gordijnen, maar ook vitrage, vouwgordijnen en rolgordijnen.

Profiteer in Slootdorp van onze aanpak

Als u op zoek bent naar nieuwe gordijnen, PVC vloeren of tapijt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kunt u niet eenvoudig uw nieuwe gietvloer, houten vloer of laminaatvloer in onze showroom uitkiezen? Laat ons dan naar u toekomen met verschillende stalen. Zo kunt u in uw eigen ruimte en in alle rust uw gewenste variant uitkiezen. Is het duidelijk welke het gaat worden? Dan komen we kosteloos metingen verrichten. Zo weet u zeker dat uw ideale houten vloer, laminaatvloer, PVC vloer, gietvloer, tapijt of gordijn straks perfect past!

Neem vrijblijvend contact op en wij komen bij u langs

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning of bedrijfspand?
Neem dan nu contact op met Vloercorrect!

Schakel ons in Slootdorp in voor uw vloer, tapijt of gordijn

Is het tijd voor nieuwe vloeren of gordijnen in Slootdorp? Bezoek onze showroom, bel naar 06-41737597 of stuur een e-mail naar info@vloercorrect.nl. Uw gewenste gietvloer, laminaatvloer, PVC vloer, houten vloer, tapijt of gordijn voor in Slootdorp vindt u bij ons!