Tapijt laten leggen?

Vloercorrect levert en legt diverse soorten tapijt. Op het gebied van stijl en kleur bieden wij u een ruime keus! Voor zowel particulieren als bedrijven staan we klaar om een volledige service te bieden. U kunt bij ons uw tapijt op maat uitkiezen. Wij zullen ons best doen zo snel mogelijk het tapijt te leggen. Hierbij houden wij altijd rekening met speciale eisen of wensen. Ook voor projecttapijt bent u aan het juiste adres. Bekijk vooral ons portfolio om een impressie te krijgen van ons werk.

Tapijt kopen bij Vloercorrect

Dankzij onze jarenlange ervaring bent u voor het kopen van tapijt bij ons aan het juiste adres. Onze vakmensen kunnen gespecialiseerd advies geven over de aankoop van tapijt. Weet u niet welke soort of stijl tapijt het beste in uw ruimte past? Geen probleem! Wij staan klaar om u bij het aankoopproces te begeleiden zodat u het perfecte tapijt heeft voor uw ruimte. U kunt bij ons langskomen waarbij we u vrijblijvend adviseren over de eigenschappen van diverse tapijtsoorten. Is dit geen optie voor u? Maak dan een afspraak zodat we bij u langs kunnen komen.

Voordelen van ons Tapijt op maat

  • Comfortabel
  • Geluiddempend
  • Luxe qua uitstraling
  • Veilig qua slipgevaar
  • Gezond qua loopgemak

Kom langs bij onze tapijtwinkel

Voor advies over vloerbedekking kunt u het beste een afspraak maken. Neem contact op door te bellen naar 06-41737597 of mailen naar info@vloercorrect.nl.